DOCTORS AT SOAP

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.
DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Bij de NO TRACE FACE® behandeling maakt de arts gebruik van:

  • Persoonlijke gegevens en voorgeschiedenis cliënt
  • Foto van 10 jaar geleden
  • Vertrouwde en veilige middelen als botulinetoxine, hyaluronzuurfiller (Restylane), medische peelings (Neostrata) en medicatie
  • Lite, Basic en Intense behandelmogelijkheden
  • Speciale injectietechnieken (volgens collega-artsen dr. Arthur Swift (Canada) en dr. Raj Acquilla (UK)) waardoor minder product nodig is.
  • Verdoving te behandelen gebied (optioneel)
DOCTORS AT SOAP zijn in store klinieken binnen SOAP TREATMENT STORE en zijn te vinden in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. 
Alle artsen van DOCTORS AT SOAP zijn intern opgeleid volgens ons eigen ‘NO TRACE FACE‘ concept en beheersen alle technieken. Daarnaast werken alle DOCTORS AT SOAP artsen volgens de eisen zoals gesteld door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Je kan altijd terecht voor een gratis persoonlijk consult en een op maat gemaakt advies, voor meer informatie kijk op doctorsatsoap.com.