X-Treme Smile

X-treme Smile® is dé groothandel voor tanden bleken en een geregistreerd en exclusief merk voor producten op het gebied van tanden bleken op cosmetische basis. Een perfecte aanvulling op de cosmetische tandheelkunde. X-treme Smile® is resultaatgericht wanneer het op witte tanden aankomt en gaat verder dan de reguliere groothandel voor tanden bleken. X-treme Smile® is de enigegespecialiseerde groothandel voor tanden bleken in Nederland en daarom mogen onze klanten ook van ons verwachten dat we de beste zijn, dat we de perfecte opleiding bieden en uiteraard de beste producten hebben. -Tanden bleken: onze core business, onze passie! Wij garanderen niet dat we de goedkoopste zijn, maar wel dat we de beste producten én kennis van zaken hebben! Innovatief, eigentijds, exclusief en eigenzinnig zijn woorden die passen bij X-treme Smile®.

X-treme Smile® richt zich op de zakelijke markt in de beauty-industrie. Denkt u aan schoonheidssalons, nagelstudio’s, mondhygiënisten en tandartsen die hun praktijk uit willen breiden met een dienst als tanden bleken op cosmetische basis én BEWUST kiezen voor kwaliteit. Zonder peroxide tanden bleken met gels die volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening en uiteraard aangemeld zijn via het Europese portaal van de Nederlandse Voedsel-en Warenauthoriteit. Een samenwerking met X-treme Smile® staat garant voor de beste producten en resultaten, volledig veilig én zoals het hoort. U kunt het zelf leren!

Waarom u voor X-treme Smile® zou kiezen:

tanden bleken zonder peroxide U leert tanden bleken van een professional
tanden bleken zonder peroxide U hecht waarde aan een gedegen opleiding
tanden bleken zonder peroxide U wilt uw klanten de beste adviezen geven
tanden bleken zonder peroxide U wilt topkwaliteit en resultaten leveren
tanden bleken zonder peroxide U wilt een behandeling geven zoals dat hoort
tanden bleken zonder peroxide U wilt tevreden klanten en goede recensies
tanden bleken zonder peroxide U hecht waarde aan kwaliteitsproducten
tanden bleken zonder peroxide U heeft ons gezien bij meerdere TV programma’s

Hoewel tanden bleken steeds veiliger wordt, door gebruik van non-peroxide of zero-peroxide bleekgels, blijf je toch werken in het aangezicht van een persoon. Oók zonder peroxide kunnen zich nog steeds situaties voordoen waarmee uw klant niet content is. Juist daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een stabiele partner, waarbij kennis, kwaliteit én de beste cursus gegarandeerd is. X-treme Smile® maakt gebruik van jarenlange ervaring op het gebied van professioneel tanden bleken. Tanden bleken of bleachen is onze passie én expertise. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en uw personeel op basis van een complete en hoogstaande opleiding. U en uw personeel zullen na onze cursus / opleiding tanden bleken vol zelfvertrouwen professionele behandelingen uit kunnen voeren. De cursus tanden bleken wordt afgerond met een instituutsdiploma.

Wij heten u van harte welkom bij Groothandel tanden bleken X-treme Smile!

Ga naar de website