Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe ****


Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe ****

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe was oorspronkelijk een klooster met een priesteropleiding maar tegenwoordig dient het als een modern hotel. Het hotel ligt op een 15 hectare groot park in het mooie landschap van Deurne. Er is genoeg keus om u helemaal te laten onderdompelen in de historie van Deurne. Neem een kijkje in het historische centrum of bezoek het kasteel. Naast historie is er ook het een en ander aan cultuur in de buurt bijvoorbeeld het Oorlogsmuseum in Overloon. In plaats van cultuur, historie en natuur is shoppen in de bruisende stad Eindhoven ook een optie. Het 4-sterren hotel beschikt over vele faciliteiten namelijk een fitnessruimte, kinderspeelruimtes, twee terrassen, biljarttafel, knusse bar en Bar Bistro DuCo waar u culinair kunt dineren.

Ga naar de website