Louis Widmer

Een mooie, frisse en gladde huid die straalt. Elk huidtype vraagt om een andere aanpak. Daarom stelt Louis Widmer een compleet assortiment van doeltreffende verzorgingen voor die uitstekend door de huid verdragen worden en die beantwoorden aan de vraag van elk huidtype. Van “kuur” tot “care”. Uw huidtype en leeftijd bepalen welke verzorging u nodig heeft. Naast onze milde, maar doeltreffende reinigende verzorgingen, stellen wij u graag onze dag- en nachtverzorgingen voor. Deze zijn afgestemd op de verschillende huidtypes en op wat de huid precies nodig heeft.
Ons assortiment van intensieve anti-ageing verzorgingen beschermt uw huid betrouwbaar en langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering. Al onze producten voor het gezicht zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde uitvoering of zonder parfum.