Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein ****

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein bevindt zich in het zuiden van Limburg en wordt omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Bezoek de prachtige omgeving met de bossen, grotten met fossielen, veel kastelen, watermolens, oude boerenhoeven en de Maas. Liever naar de bruisende stad? De oudste stad van Nederland, Maastricht ligt in de buurt en is ideaal voor een dagje shoppen. Voor een dag met het gezin is er het bekende dierentuin GaiaZOO. Na een heerlijke dag komt u terug in het prachtige 4-sterren hotel om te genieten van uw verblijf. Laat u verrassen door een culinair diner op topniveau in het à la carte restaurant met uitzicht op de schitterende tuin. U overnacht in een van de 45 sfeervolle hotelkamers waarvan 12 suites. De kamers bevinden zich in de carréhoeve op loopafstand van het hotel.

Ga naar de website