Beerens Intercover

Als specialist in het vervaardigen van allerhande zeilproducten en aanverwante artikelen is Beerens Intercover in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en flexibele partner. Eigen productie in binnen en buitenland en een breed scala aan producten biedt ons de mogelijkheid altijd snel, inventief en flexibel te reageren. Oplossingen zijn tot ons handelsmerk geworden. Met brede kennis van materialen voor standaard-

maar ook hightech toepassingen en met een globaal netwerk van leveranciers vinden wij altijd de juiste combinatie voor de oplossing die bij u past. Dit zowel voor individueel maatwerk, werk op projectbasis en omvangrijke serieproductie. Ons reparatie,- en serviceatelier staat u altijd ter beschikking om kleine problemen adequaat en ad hoc op te lossen.

Op het gebied van Lodgetenten en parasols opereert Beerens Intercover in een niche door onderscheidend vermogen door flexibiliteit en maatwerk. Parasols van 3×3, 7×7 tot 12 meter rond stormvast en stormvast tot windkracht 10 en Lodgetenten, geisoleerd voor verhuur in de winterperiode en naar wens gethematiseerd, van safari tot paddenstoel.

Met referenties als McDonalds, Friesland Campina, European campinggroup,Efteling, Vacansoleil, etc. Hebben wij ons ontwikkeld als een betrouwbare partner voor relaties op lange termijn.
Tevens voeren wij een serviceafdeling onder de naam Tentendokter.nl, je eerste hulp bij ongelukken met je tent. Maar ook met bootkappen en alle andere zeildoek producten weet de Tentendokter raad. Profiteer van ruim 50 jaar expertise en duurzaam vakmanschap. En dat alles in eigen atelier.

Kijk voor meer informatie op www.Beerens-intercover.com en op www.Tentendokter.nl.