Autobedrijf Boks

Autobedrijf Boks heeft een ruime selectie occasions op voorraad. In alle soorten en maten. U kunt er terecht voor een betaalbare occasion van bijvoorbeeld € 2.000,-, en u vindt er een uitgebreide selectie topautomobielen van de exclusievere, Duitse automerken in de ruime showroom. In welke prijsklasse u een nieuwe of tweedehands auto zoekt, Autobedrijf Boks kan u altijd een passend voorstel doen.
Autobedrijf Boks is niet alleen specialist in occasions. Het bedrijf levert ook nieuwe auto’s van alle automerken. Door het inkoopvoordeel dat Autobedrijf Boks vanwege zijn omvang heeft, kunnen nieuwe auto’s vaak met aantrekkelijke kortingen of tegen zeer scherpe prijzen worden gekocht. Het kopen van een nieuwe auto met korting, is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Inruilen van uw auto is bij Autobedrijf Boks geen enkel probleem. In de showroom krijgt u natuurlijk meteen de inruilwaarde van uw auto te horen, u kunt er ook voor kiezen de inruilwaarde via deze website aan te vragen.
Ook nadat u een nieuwe auto heeft aangeschaft bij Autobedrijf Boks, neemt het bedrijf graag al u mobiliteitszorgen uit handen. Een team van zeven monteurs heeft de beschikking over een goed geoutilleerde werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur. Via deze site kunt u heel eenvoudig een afspraak maken voor de APK keuring, onderhoud of reparatie.

Kijk voor meer informatie op www.autobedrijfboks.nl.