Mi Nona

In Argentinië, in bijna heel Zuid-Amerika en in verscheidene landen in Midden-Amerika is Dulce de Leche één van de bekendste producten. Dagelijks wordt Dulce de Leche op tafel gezet voor de broodmaaltijd. Er is nauwelijks een huishouden in Zuid-Amerika dat geen pot van de beroemde Dulce de Leche in de kast heeft staan.

Dulce de Leche bevat gezonde ingrediënten en is rijk aan eiwitten, calcium en vitamines. Het product is gemaakt van 100% verse melk, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen en is net zo gezond als de melk zelf! Het is één van de beste delicatessen ooit in de geschiedenis van Argentinië.

Een exclusieve spread voor op brood, pannenkoeken, koekjes, vers fruit, in snoep en toetjes, als topping voor ijs en in alles wat de culinaire kunstenaar te binnen schiet.

www.minona4f.com