Calex Holland

Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken.
Want hoe gezellig zit je samen op de bank of aan tafel onder een felle tl-buis?
Tijdens dé woonbeurs van het jaar laat Calex graag zien hoe ze jou kunnen helpen om je huis net dat beetje extra sfeer te geven.

Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden of juist op zoek bent naar vervanging van dat ene kapotte lampje uit de badkamer, Calex heeft het.
Onze passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwd in te zijn, dateert al uit 1970. Sindsdien werken we er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner en ja, sfeervolle te maken!

www.calex.nl