Makelaardij HBhousing

Makelaardij HBhousing is in 2007 opgericht. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het huisvesten van personeel rondom de Maasvlakte. Omdat onze klanten steeds meer behoefte hadden aan meer diensten, hebben wij vrij snel na de oprichting de dienstverlening uitgebreid. Opdrachtgevers kunnen bij HBhousing terecht voor het aankopen, verkopen, huren en verhuren van woonruimte.

Wat onderscheid HBhousing?

HBhousing kenmerkt zich door de lokale marktkennis. Wij zijn een lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Brielle en Hoofddorp. Omdat de woningmarkt per regio verschilt, benaderd elke vestiging de markt net even anders. Zo richt de vestiging in Brielle zich voornamelijk op het huisvesten van personeel rondom de Maasvlakte. En richten de vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Hoofddorp zich meer op het aankopen, verkopen, huren en verhuren van woonruimte. De lokale marktkennis zie je overal in terug. Onze makelaars zijn geboren en woonachtig rondom de vestiging waar ze werken. Hierdoor weten wij precies wat de situatie binnen de lokale woningmarkt is en waar de kansen voor onze opdrachtgevers liggen.

www.hbhousing.nl