Personal Trainer for Health

Bij Personal Trainer for Health werk je met de beste diëtisten, personal trainers en coaches.

Na een uitvoerige intake kijken wij als hormoon coach waar de hormonale disbalansen liggen, wat de doelen zijn en hoe er op een prettige manier gewerkt kan worden deze doelen te verwezenlijken. Maandelijks kan een bodyscan meting worden uitgevoerd en zullen de doelen worden geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Dé perfecte stok achter de deur.

Een goede hormoonbalans zorgt voor een betere gezondheid, waarbij de kans op ziektes klein is en je lang, gezond en gelukkig door het leven kan. Wie wil dat nou niet?

Jij kunt vandaag nog de keuze maken om elke dag iets te veranderen aan je levensstijl om dichterbij meer geluk te komen. Na een jaar kunnen dit 365 kleine veranderingen zijn die jou voeden met levensgeluk en energie. Dit betekend niet dat je altijd rekening moet houden met je gezondheid en je doel. Als je 80% aanhoudt, kom je al een heel eind. Het belangrijkste: je houdt het tenminste vol want je mag en wil af en toe afwijken van je gezonde levensstijl. Bij het te streng volgen van een dieet ben je aan het pieken. Daarna volgt bijna altijd weer een terugval omdat het je teveel wilskracht (uitputbaar) kost en het niet vol te houden is. Je kunt het ‘korte termijn geluk’ noemen, maar wie wordt er gelukkig van op een houtje bijten en bloedchagrijnig zijn van iets wat je niet eens volhoudt? Uiteindelijk wil je een levensstijl waar je je happy bij voelt op de korte en lange termijn.

Je kan bij ons terecht bij Fresh Fitness in Amsterdam, als dat niet lukt bieden wij ook online voedingsadvies aan op basis van een hormonale meting. Zie onze website voor meer informatie.

www.personaltrainerforhealth.nl
personaltrainerforhealth@gmail.com
075-7850047
www.fresh-fitness.nl