Sabrina Serraarens

Fotograferen is mijn passie. Ik richt mij voornamelijk op zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en kinderen. De schoonheid van newborns omdat ze zo klein en kwetsbaar zijn, maar vooral omdat ze maar zo kort zo klein zijn. Prachtig opgekruld zoals ze alleen die eerste periode zijn leg ik deze bijzondere momenten voor jullie vast.

Hoe bijzonder is het om deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode uit jullie leven, van jullie prinsje of prinsesje en zo alle bijzondere momenten in jullie leven te mogen vereeuwigen. Al vanaf de zwangerschap tot aan de 1ste verjaardag en daarna.

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen, jullie herinneringen, Om te koesteren, om terug te kijken als een verhaal, jullie verhaal.

Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kunnen jullie jullie wondertje aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website of mailen naar mij

www.photographywithlove.nl