K14

Bij IKEA is het mogelijk om maar uit een paar fronten en bladen te kiezen, K14 levert ca. 250 modellen fronten in wel 40.000 kleuren! Zo realiseert u uw eigen droomkeuken.

Werkwijze nieuwe keuken: Stuur uw IKEA tekening of foto’s door naar info@k14.nl met daarin een kort wensenlijstje van het type front en eventueel al een kleur. We zullen dan spoedig contact opnemen voor een offerte en indien gewenst, onze ideeën met u uitwisselen.

Werkwijze bestaande keuken: u geeft de maten van uw (huidige) fronten door zodat we een passende offerte voor u op kunnen stellen. Is deze offerte goedgekeurd door u, dan komen we kosteloos bij u thuis inmeten zodat we alle maten exact op de millimeter nauwkeurig hebben. Bovendien is er de mogelijkheid om tijdens ons bezoek voor het inmeten een keus te maken uit onze verschillende kleuren en kwaliteiten.

www.k14.nl