Jennifer Hoeve

Er kunnen meerdere medische oorzaken zijn voor haaruitval. Onze haarwerken zorgen dat u zich geen patiënt hoeft te voelen. U wordt niet aangestaard en niemand ziet dat u een haarwerk draagt! Heeft u te maken met bijvoorbeeld alopecia, een gastric bypass, medicijngebruik of bestralingen? Wij helpen u graag met haarwerk op maat. Omdat het aanmeten en praten over een pruik of haarwerk een emotionele gebeurtenis kan zijn, ontvangen wij u in een privé ruimte. Daar bespreekt u samen met Jennifer uw situatie en wensen. Ruim 80% van ons geleverde haar is bestemd voor mensen met een medische achtergrond. Wij begrijpen uw situatie en u kunt rekenen op een respectvolle benadering.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot nazorg zodra u bij ons een haarwerk heeft aangeschaft.

www.jenniferhoeve.nl