Race Planet

Rij zelf in al je droomauto’s op Circuit Zandvoort!
Wanna drive? Alleen bij Bleekemolens Race Planet kun je zelf rijden over Circuit Zandvoort met Lamborghini’s, Porsche’s, McLarens, Aston Martins, Mercedes-AMG’s en nog veel meer spectaculaire droomauto’s. Waan je een echte pro in één van onze Formule RP1’s. Max Verstappen, eat your heart out!
Nieuw in 2019 zijn de waanzinnige Ferrari’s 488 GTB. Stap in en deze Italiaanse volbloed raspaarden maken er een waar symphonica in rosso van. Michael en Sebastiaan Bleekemolen heten je van harte welkom.

Race Planet heeft supersnelle Race Experiences. Rijden is al mogelijk vanaf één persoon tot groepen van duizenden personen. Iedereen met een B-rijbewijs is welkom. Bij Race Planet ben je een hele dag lang zelf coureur in allemaal verschillende auto’s. Maak je droom werkelijkheid!
Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maak je op fantastische wijze kennis met het indrukwekkende wagenpark van meer dan 150 auto’s. Hoe is het om in een Porsche 911 op de Tarzan-bocht af te stuiven? Hoe reageert een Formule RP1 tijdens het gas geven? Hoe bruut is een Lamborghini nou echt? De arrangementen en Race Experiences van Bleekemolens Race Planet geven je het antwoord.

De enige échte indoor kartbanen
Ruim 25 jaar geleden opende Bleekemolens Race Planet de allereerste indoor kartbaan van Europa. Aan de basis van dit enerverende bedrijf staat de autosportcarrière en de liefde voor de autosport van de Bleekemolens. Hun jarenlange autosportervaring hebben zij gebundeld in hun kartbanen in Amsterdam en Delft. Bleekemolens Race Planet heeft nog steeds de meest toonaangevende indoor kartbanen van Nederland. Van alleen een enkele kartheat tot een dagvullend programma, en van een 2-uurs race tot compleet verzorgde bedrijfsuitjes: bij de indoor locaties in Amsterdam en Delft is echt bijna alles mogelijk. Voor iedereen staat een groot aantal geavan­ceerde karts klaar. Bleekemolens Race Planet heeft voor iedereen het juiste arrangement.

www.raceplanet.nl