Besseling Travel

Al meer dan 30 jaar verzorgd Besseling Travel personenvervoer in de meest luxueuze touringcars. Een kwalitatieve, veilige, betrouwbare, betaalbare en duurzame dienstverlening staat bij Besseling Travel hoog in het vaandel.

Bij Besseling Travel verzorgen wij allerlei soorten busvervoer. Naast het vele zakelijke busvervoer wat wij verzorgen, rijden wij ook diverse pendeldiensten naar zomer- en winterbestemmingen. Wij beschikken over een luxe Amerikaanse Schoolbus en VIP touringcars, uitermate geschikt voor bruiloften en partijen. Ons uitgebreide wagenpark maakt ons een zeer divers busbedrijf.

Deze uitgangspunten; flexibel zijn, meebewegen met de klant zijn sterke karaktereigenschappen van onze organisatie, voorheen, nu en in de toekomst. Ons uitgangspunt is de reis en het comfort voor de klant. Wij hebben als ambitie om een klantgedreven, lokale en nationale dienstverlener te zijn.
Wij zijn aangesloten bij de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer, het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en dragen het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).

Besseling Travel
De Stuwdam 5
3815 KM Amersfoort
Telefoon 033 – 4765755
www.besseling.com
info@besseling.com