Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen, gelegen in de serene bossen en dichtbij zandduinen biedt vele mogelijkheden. Voel je ontspannen in de recent gerenoveerde luxe kamers met ruime badkamer en balkon met uitzicht op de bossen en de golfbaan. Geniet s ’ochtends van het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant ‘Royal Parc’ of op het terras aan de golfbaan. Spring op de fiets en verken de natuurrijke omgeving of wandel door de bossen en de duinen via één van de wandelroutes. Voorkeur voor een cultureel uitje? Breng een bezoek aan het koninklijke Paleis Soestdijk, het Nationaal Militair Museum in Soest of het Spoorwegmuseum in Utrecht. Liever even ontspannen? Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, ontspan in het Turks stoombad of boek een schoonheidsbehandeling of massage in de Health Club van het hotel. Met 21 multifunctionele vergaderzalen is Hilton Royal Parc Sostduinen ook dé locatie voor een vergadering, automotive event, congres of bruiloft. Maak kennis met ons Endless Possibilities concept voor onze evenementen, en dan bedoelen we ook echt eindeloos! Welkom bij Hilton Royal Parc Soestduinen.

www3.hilton.com/soestduinen