Neckermann Reizen

Op vakantie gaan met Neckermann Reizen, is erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is én zoals jij dat wilt. Kies zelf of je wel of geen bagage meeneemt en of je een georganiseerde transfer wilt of zelf het vervoer regelt. Je betaalt alleen voor wat jij nodig hebt! Als extra service kun je in verschillende hotels zelfs jouw eigen kamer en ligbed vooraf kiezen. Bovendien hebben we 8 verschillende eigen hotelmerken ontworpen om aan ieders wensen te voldoen. Ongeacht jouw vakantiebudget, reisgezelschap of leeftijd, bij Neckermann vind je altijd een hotelmerk dat bij jou past.

In onze SENTIDO hotels & resorts krijg je net dat tikkeltje meer tijdens je vakantie. Geniet van de adembenemende locatie met een glas versgeperst fruitsap. Je kunt je eigen kussen kiezen uit een ruim aanbod maten en materialen voor een perfecte nachtrust. En uitslapen is geen probleem! Je kunt ontbijten tot half 12. Daag je lichaam en geest uit en neem deel aan Holiday Plus activiteiten zoals de SENTIDO Daybreak – een combinatie van yoga en tai chi en nog veel meer!

Ontdek net als Claudia en Mark SENTIDO Port Royal Villas & Spa.