Jennifer Hoeve

Ben jij op zoek naar informatie over pruiken of haarwerken? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met haarverlies. Bijvoorbeeld als je haaruitval door een chemokuur ervaart of als je de chemokuur nog moet ondergaan. In dat geval kan een pruik uitkomst bieden.

Tijdens je zoektocht zal je veel aanbieders tegenkomen van pruiken en haarwerken. Wat is wijsheid, bij wie moet je meer informatie vragen. Immers, door je chemokuur heb je niet de tijd om iedereen langs te gaan. Ons advies: ga in ieder geval praten met een bedrijf dat veel haarwerken levert.

Jennifer Hoeve Hair levert meer dan 1.000 pruiken per jaar. Daaronder zijn veel haarwerken voor mensen die kampen met haaruitval na een chemokuur of er midden in zitten. We begrijpen jouw gevoelens heel goed en weten wat belangrijk is voor mensen die te maken hebben met haaruitval door chemokuur.

Eén van de dingen die zwaar weegt, is de leversnelheid. Nadat de kuur is begonnen, is doorgaans binnen 3 weken het haar verloren. Als jij exact het haar wilt wat jij nu hebt, dan is het zaak dat wij je kunnen zien als je je haar nog hebt. We kunnen dan op maat een heel natuurgetrouwe pruik maken die exact is zoals jouw haar. De levertijd daarvan is zo’n 12 weken. Stel dat je niet op tijd bent, hoe kun je dan de tussenliggende periode oplossen? Jennifer Hoeve Hair heeft veel pruiken op voorraad. De kans is heel groot dat wij direct een haarwerk kunnen leveren dat heel sterk lijkt op het haar dat jij nu hebt. We kunnen een bestaand haarwerk ook stylen als jouw haar. Zo hoef je je bij haaruitval na een chemokuur geen zorgen te maken over je haar.

www.jenniferhoeve.nl