C’est Ciel

Microblading Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semipermanente make-up. Met een haarscherp mesje worden er kleine sneetjes in de opperhuid gemaakt waarin het pigment geplaatst wordt. Dit geeft een natuurlijke hairstroke look, waardoor Salon C’est Ciel de meest perfecte wenkbrauwen creëert. Elk haartje wordt individueel getekend; zo krijg je een 3D-effect. Omdat je met deze techniek in de opperhuid blijft krijg je geen verkleuring van pigment zoals je vaak ziet bij getatoeëerde wenkbrauwen. Kortom; de lijntjes blijven haarscherp. Het pigment is 100% veilig en is in gewenste kleur verkrijgbaar. Microblading is voor iedereen boven de 16 jaar en zeer geschikt voor mensen die een chemokuur hebben ondergaan of aan alopecia lijden. Ook littekens of gaten in de wenkbrauwen kunnen op deze manier weggewerkt worden. Er wordt geadviseerd om de behandeling na de één tot drie maanden te herhalen voor het beste resultaat. Wegens uitgroei van de huid adviseren wij om na één jaar een refill-behandeling te ondergaan.

Ga naar de website