Langmair

De Academy is opgericht in 2016 omdat er veel vraag was naar scholing en technieken door Rebecca Langmair. Haar technieken zijn zeer verfijnd en de kennis die door internationale artiesten aan haar is bijgebracht wil Rebecca Langmair nu verder geven middels haar eigen Academy en nieuwe PMU – Artist Label (pigmenten, apparatuur en speciale ontwikkelende mesjes) Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de mooiste Natural brows, Full lips en Eyeliners te creëren. De passie voor haar werk zie je terug in de mooie producten die daarbij horen.
De opleiding start 20 maart 2017. Wij werken met maximaal 8 personen om kwaliteit en individuele aandacht te waarborgen. Je bent van harte welkom bij New Skin om te zien hoe wij werken!
Naast de opleidingen die gegeven worden is het ook mogelijk marketingtrainingen te volgen die direct je omzet gaan verhogen in je salon. Hierbij wordt vooral ook gekeken hoe je snel veel PMU klanten kunt krijgen.  Als je de theorie en praktijklessen goed hebt afgerond, krijg je een diploma die jou een erkende PMU specialiste maakt. Met dit diploma kun je eventueel je specialisaties behalen bij ANBOS/Kwaliteitscentrum. Deze specialisatie is alleen te behalen indien je ook in bezit bent van een schoonheidsspecialisten diploma (niveau 3 of niveau 4).
De Academy staat voor kwaliteit en maakt jou een erkende Permanente make-up Artist. Daarnaast is het mogelijk bij ons alle producten , apparatuur en materialen te bestellen die je nodig hebt om je werk professioneel uit te voeren.  Tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan GGD voorwaarden en regelgeving. Je krijgt exact de protocollen aangeleerd die nodig zijn om je bij de GGD aan te melden en een officiële erkenning te krijgen. Je krijgt een eigen werkboek voor thuis.