Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel****

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel****

Aan De Schoorlse Duinen, gelegen in het pittoreske dorpje Schoorl, vindt u het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel. De omgeving van het hotel wordt afgewisseld door duinen, bossen, polders en heidegebieden. Dit gebied leent zich uitstekend voor prachtige fiets- en wandeltochten. U kunt tevens naar het strand uitwijken. De Noordzee is alleen met de fiets of via een prachtige wandeling door de duinen te bereiken, hierdoor geniet u optimaal van de rust en ruimte.

Heeft u meer behoefte aan ontspanning? Dan kunt u een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad of heerlijk tot rust komen in de sauna. Het solarium geeft u een energieboost waardoor u na afloop weer helemaal zen bent. ‘s Avonds kunt u genieten een heerlijk diner in het à la carte restaurant van het hotel, waar de chef-kok met zorg de lekkerste gerechten voor u bereidt. De dag kan worden afgesloten met een drankje in het bruine café De Trappist. Bij mooi weer kunt u het drankje nuttigen bij de sfeervolle buitenbar.

Ga naar de website