Fletcher Badhotel Callantsoog***

Fletcher Badhotel Callantsoog***

Aan de rand van de duinen ligt het 3-sterren Fletcher Badhotel Callantsoog. Het luxe hotel heeft de perfecte ligging voor een weekend uitwaaien aan de Nederlandse kust. Er is in de omgeving genoeg te beleven: een strandwandeling op het strand van de Noordzee behoort zeker tot de mogelijkheden. Tevens kan er aan kite- en windsurfen gedaan worden. Niet alleen aan het strand ligt op korte afstand van het hotel. Ook het adembenemende natuurgebied Het Zwanenwater, bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras, dennenbos en duinmeren ligt op korte afstand van het hotel. Het hotel is ook van alle gemakken voorzien. Er zijn 62 moderne en onlangs gerenoveerde kamers en 6 multifunctionele feest- en vergaderzalen aanwezig. Er kan een duik worden genomen in het verwarmde binnenzwembad of een potje squash gespeeld worden op één van de twee banen. Daarnaast komt u tot rust in de sauna van het hotel. In het à la carte restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten en in de sfeervolle bar kan een verfrissend drankje genuttigd worden.

Ga naar de website