Thea van Dijk Gallery

Laat je bevangen door de bezieling van Thea. Portretten, geschilderd met Oost-Indische inkt op boekpapier of op bladmuziek. Andere werken schildert ze op een zó minimalistische wijze, dat de beeltenis van het doek af spat. Thea’s tweede passie, het schilderen van kleurrijke stadsgezichten is ook bijzonder fascinerend.  Met een vleugje goud of koper maken de werken echte eyecatchers. Ze is niet meer weg te denken in de nationale en internationale kunstwereld en ze is nog lang niet klaar. Na haar deelname aan de LXRY heeft ze indrukwekkende opdrachten binnengesleept. James Bondgirl Tonia Sotiropoulou bracht haar eerste bezoek aan Nederland en Thea kreeg de opdracht een portret van haar te maken op het filmscript van Skyfall.  Tonia heeft deze gesigneerd.  Bekijk haar werk op haar Art Gallery. Portretten, stadsgezichten, alles kan in vrije opdracht en naar wens gerealiseerd worden.

Ga naar de website