Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht****

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht****

Op slechts tien minuten loopafstand van het prachtige zandstrand van Ouddorp is het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht gelegen. Het hotel ligt op de kop van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en wordt omringd door vele kilometers strand. Hierdoor is het gebied rondom het hotel een uitstekende plek om heerlijke wandel- en fietstochten te maken. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving, zoals Deltapark Neeltje Jans, Vuurtoren Westhoofd en de Sluizen in Expo Haringvliet. Het hotel beschikt over 50 luxe kamers en 5 luxe Duinvilla’s. In de Duinvilla’s kan er ook gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en service van het hotel. Naast de hotelkamers en villa’s heeft het hotel ook een feest- en vergaderzaal met balkon. U kunt genieten van een lekker drankje in de bar van het hotel of in de gezellige bistro. ’s Avonds kunt u ook heerlijk dineren in het à la carte restaurant

Ga naar de website