Fletcher Landgoed Hotel Renesse ***

Fletcher Landgoed Hotel Renesse ***

Het 3-sterren Fletcher Landgoed Hotel Renesse is gelegen op een prachtig landgoed naast Slot Moermond op steenworp afstand van het strand en de gezellige badplaats Renesse aan Zee. Het hotel biedt u een sfeervolle Orangerie waar u terecht kunt voor een uitgebreid ontbijtbuffet, smakelijke lunch of heerlijk diner. 19 van de 44 comfortabele hotelkamers beschikken over een terras met prachtig uitzicht over het landgoed. Wilt u even helemaal ontspannen? Maak dan gebruik van de sauna en de jacuzzi. Om de omgeving van het hotel te ontdekken kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken, of kies ervoor om een dagtrip te maken naar Zierikzee, Veere of Middelburg.

Naast overnachten is de mooie en unieke omgeving van Slot Moermond de ideale locatie voor bruiloften en partijen.

Ga naar de website