Fletcher Familiehotel Paterswolde ****

Fletcher Familiehotel Paterswolde ****

Nabij het prachtige Paterswoldsemeer vindt u het 4-sterren Fletcher Familiehotel Paterswolde. Vanuit het hotel starten vele wandel- en fietsroutes, die u leiden door een bijzonder landschap. Naast natuur biedt de omgeving ook genoeg cultuur, voor liefhebbers van stadse drukte is het goed toeven in het bruisende Groningen, dat op korte afstand ligt. Om even een paar dagen helemaal te ontspannen biedt het hotel u vele faciliteiten. Zo beschikt het hotel over een luxe Health Club met onder andere een heerlijk binnenzwembad, solarium, sauna, Turks stoombad en fitnessruimte. Na een heerlijke dag in de omgeving kunt u ’s avonds dineren in de gezellige brasserie met ruim terras. Om de dag af te sluiten kunt u genieten van een drankje in de sfeervolle bar met lounge. De comfortabele hotelkamers staan garant voor een goede nachtrust!

Ga naar de website