Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen ****

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen ****

Op een prachtig landgoed te midden van bos en heide ligt het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen. Vanuit het hotel leiden fietspaden u langs de mooiste plekjes van Drenthe. Geniet van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, zo is er een luxe Beauty & Wellness De Hunzebergen met Romeinse uitstraling waar u geniet van een prachtig zwembad, sauna en Turks stoombad. Daarnaast kunt u zich laten verwennen in de schoonheidssalon. Naast wellnessfaciliteiten biedt het hotel ook genoeg mogelijkheden voor kinderen, zo zijn er vier bowlingbanen en is er een kinderspeelplaats met speeltoestellen. In het sfeervolle à la carte restaurant geniet u van de culinaire creaties van de chef-kok, na het eten kunt u borrelen in het sfeervolle Grand Café met gezellig bar.

Het hotel biedt u vele sportieve mogelijkheden! Sla een balletje op de all-weather tennisbaan of maak gebruik van de fitnessruimte. Ook zijn er een buitenzwembad met peuterbad en midgetgolfbaan aanwezig. Voor een dagje uit met het gezin kunt u uitwijken naar het nieuwe WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen.

Ga naar de website