Autobedrijf Tonny Keijzers

Bruisend en vooruitzien; meer dan geluk en een positieve economie.
Passie voor het vak, creativiteit, mee groeien met de markt en in spelen op ontwikkelingen is hoe Tonny Keijzers Auto’s een kleine dorpsgarage in Apeldoorn heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van dit formaat.

Het is deze werkwijze waarmee Tonny Keijzers Auto’s de diverse lagen in de markt heeft kunnen bedienen en daarmee een enorme hoeveelheid mensen uit geheel Nederland aan hun nieuwe auto hebben geholpen.
De dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf bruist van de activiteit om ten alle tijden als eerste met nieuwe ideeën en oplossingen te komen.

Een creatief voorbeeld
Toen eind 2005 duidelijk werd dat het zgn. grijze kenteken ging verdwijnen, stortte de markt compleet in; particulieren met grijs kenteken zagen hun investering in hun auto als sneeuw voor de zon verdwijnen en autodealers weigerden deze auto’s nog langer in te ruilen. 
Tonny Keijzers Auto’s echter niet. Wij zochten naar nieuwe (export) markten voor deze auto’s en boden alle rijders met grijs kenteken een geel kenteken auto aan tegen de meest aantrekkelijke prijs. Daarnaast zorgden wij voor een stukje tegemoetkoming in de kosten door de betaling van de aanschafkosten 12 maanden uit te stellen; rente-en aflossingsvrij!

Toonaangevend en kwalitatief
Auto’s zijn ons levenswerk, dat nemen wij op elk gebied serieus; wij bieden u meer dan alleen een nieuwe auto;

  • Iedere medewerker is nauw betrokken bij de groei en kwaliteit van onze onderneming;
  • Occasion Center meer dan 400 auto’s;
  • Aparte vestiging voor exclusieve auto’s, Tonny Keijzers Exclusives;- Eigen leasemaatschappij;
  • Één van de meest efficiëntste werkplaatsen van de regio;
  • BOVAG status: A1 bedrijf *;
  • De Nationale Auto Pas**.

* BOVAG A1 Bedrijf
** Nationale Auto Pas (NAP)

Ga naar de website