PUURSPANJE

PUURSPANJE VINDT JOUW ULTIEME DROOMPLEK IN SPANJE

Al meer dan tien jaar helpen wij Belgen en Nederlanders om hun droomhuis in Spanje te vinden. Wij begeleiden jou in deze zoektocht van a tot z. Dat betekent dat wij de kopzorgen voor onze rekening nemen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

PUURSPANJE: JOUW PARTNER VAN VERTROUWEN

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.

Team van Puurspanje

TEAM PUURSPANJE

PUURSPANJE GARANDEERT JOU EEN BETROUWBARE INVESTERING

Wij selecteren unieke panden met uitgesproken troeven: droomhuizen in Spanje met bijzondere elementen: een adembenemend uitzicht, een groot perceel, een charmante ligging, … Kortom, elementen die hun waarde nooit verliezen. Je investering is dus gegarandeerd. Reken hierbij de lage vastgoedtarieven – voordeliger dan in andere Spaanse regio’s – en je bent gerust. Jouw woning is jouw appeltje voor de dorst, ook in economisch minder goede tijden.

PUURSPANJE SPRINGT VEILIG OM MET JOUW KAPITAAL

Wij laten onze panden altijd uitvoerig checken door advocaten voor we ze te koop aanbieden. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen. Bij nieuwbouwwoningen krijg je zelfs een bankgarantie. Dat betekent dat jouw betaling vast staat op een geblokkeerde rekening tot de oplevering. Veiliger kan niet.

DE IDEALE LIGGING? DAT IS WAAR JIJ JE GOED VOELT!

De ideale ligging is voor iedereen anders. Dat weten we. Daarom luisteren wij uitgebreid naar jouw voorkeuren. Zo weten wij waar jij je goed voelt: een kleine woning in een charmant dorp? Een penthouse op een luxueus golfresort? Een prachtige strandvilla? Puurspanje weet het te vinden.

PUURSPANJE IS JOUW AANSPREEKPUNT IN DE STREEK

Wij bieden jou houvast op tweeduizend kilometer van je thuis in België of Nederland. De administratieve kopzorgen bij een aankoop? Die nemen wij voor onze rekening: van tv-aansluiting tot verzekeringen, van tips over verborgen adresjes tot het organiseren van activiteiten. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Wij zijn jouw eerste aanspreekpunt in de regio en dát in het Nederlands. Puurspanje maakt jou wegwijs zodat je meteen zorgeloos kunt genieten.

Geïnspireerd? Ontdek wat de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid jou te bieden hebben en laat ons weten hoe jouw droomplek in Spanje eruitziet

Ga naar de website