Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg ****

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg ****

Midden in de bosrijke omgeving tussen de prachtige Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Het 4-sterren hotel is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kunt u uiteraard prachtige wandel- en fietstochten maken. Wilt u liever de stad in? Op een korte afstand van het hotel vindt u grote steden, zoals Wageningen en Arnhem, waar u langs de winkels kan struinen of gezellig op een terrasje kunt gaan zitten. Geniet vanaf het ruime panoramaterras van een uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. In het moderne à la carte restaurant schuift u aan voor een heerlijk diner. Of kom volledig tot rust in het splinternieuwe Wellness Center met onder andere Finse sauna, Turks stoombad, voetenbaden, warmtebanken, jacuzzi en verschillende douches. De moderne hotelkamers en fitnessruimte maken uw verblijf compleet. U zult volledig uitgerust huiswaarts keren!

Ga naar de website