Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe ****

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe ****

Midden in de Veluwse bossen ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe op een schitterend landgoed. Het 4-sterren hotel is uitermate geschikt voor het maken van eindeloze fiets- en wandeltochten over de prachtige Veluwe. Wilt u een bijzonder uitstapje maken? Bezoek dan Paleis Het Loo. Verblijft u met kinderen? Breng dan een bezoek aan de Apenheul of Julianatoren. Verder bevindt zich naast het hotel een activiteitenterrein met onder andere een escaperoom. Er is genoeg te doen! Geniet in het à la carte restaurant van heerlijke diners of van een lekker drankje aan de bar. Het hotel beschikt over vele faciliteiten, zo kunt u volledig tot rust komen in onze sauna of binnenzwembad waar u geniet van totale ontspanning. Tevens beschikt het hotel over een eigen tennisbaan, tafeltennis en jeu-de-boules-baan. U zal een onvergetelijk verblijf hebben!

Ga naar de website