Privacy-beleid

Deze privacyverklaring beschrijft de privacy-praktijken voor Life Is Beautiful.nl Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op informatie verzameld door of voor deze website en zijn marketingtools, zoals e-mailmarketing. Het zal u op de hoogte brengen van het volgende:

  1. Welke persoonlijk identificeerbare informatie van u wordt verzameld via de website, hoe deze wordt gebruikt en met wie deze kan worden gedeeld.
  2. Welke keuzes beschikbaar voor u zijn met betrekking tot het gebruik van uw gegevens.
  3. De beveiligingsprocedures om misbruik van uw informatie te voorkomen.
  4. Hoe u eventuele onnauwkeurigheden in de informatie kunt corrigeren.

Informatie verzamelen, gebruiken en delen

Wij zijn de enige eigenaren van de informatie die op deze site wordt verzameld. Wij hebben alleen toegang tot / en verzamelen informatie die u ons vrijwillig verstrekt via e-mail of andere directe contacten van u. Wij zullen deze informatie niet aan iemand verkopen of verhuren.

Wij zullen uw informatie gebruiken om op u te reageren, met betrekking tot de reden waarom u contact met ons heeft opgenomen. We zullen uw informatie niet delen met externe partijen buiten onze organisatie, anders dan noodzakelijk om aan uw verzoek te voldoen, bijvoorbeeld om informatie op te vragen.

Uw toegang tot en controle over informatie

U kunt op elk moment afzien van toekomstige contacten van ons. U kunt op elk moment het volgende doen door contact met ons op te nemen via het e-mailadres op onze website:

  • Kijk welke gegevens wij over u hebben als die er zijn.
  • Verander / corrigeer alle gegevens die wij over u hebben.
  • Laat ons alle gegevens die wij over u hebben verwijderen.
  • Geef aan dat u zich zorgen maakt over ons gebruik van uw gegevens.

Veiligheid

Wij nemen voorzorgsmaatregelen om uw informatie te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie via de website verzendt, wordt uw informatie zowel online als offline beschermd.

Waar we ook gevoelige informatie verzamelen, die informatie wordt op een veilige manier versleuteld en aan ons doorgegeven. U kunt dit controleren door te zoeken naar een vergrendelingspictogram in de adresbalk en te zoeken naar ‘https’ aan het begin van het adres van de webpagina.

Hoewel we codering gebruiken om gevoelige online verzonden informatie te beschermen, beschermen we uw gegevens ook offline. Alleen werknemers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) krijgen toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie. De computers / servers waarin we persoonlijk identificeerbare informatie opslaan, worden bewaard in een beveiligde omgeving.

Als u meent dat wij ons niet houden aan dit privacy-beleid, dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen via info@laurafygi.com.