Life is Beautiful is vanaf 9 september t/m 1 december 13 weken achter elkaar weer te zien op RTL 4!

Life is Beautiful is hèt TV-programma voor de moderne Vrouw & Man die belang hechten aan een optimale gezondheid.
Geen beperkingen maar optimaal van het mooie leven genieten.
Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld!

Rubrieken in de uitzendingen zijn bijvoorbeeld Special, Aflevering 5, uitzending zondag 18 november 2018

Fletcher Hotel

Finesse Bodyline Clinic BV

Waterontharder.com

Dierenhotel Disorojo

The Body House
Heemskerk

De Rimboe & De Woeste Hoogte
Enjoy Hotels

Decupré
Chocopresents

BAMIX

Life is Beautiful (Special): Zondag om 13:30u, herhaling op zaterdag om 14:30u.


Heeft u ook last van kalkaanslag en wilt u hier een snelle en goedkope oplossing voor? Maak kennis met onze Amfa4000. Dit systeem laat kalkaanslag verwijderen en voorkomt nieuwe kalkaanslag door voor een structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk. Wij vertellen u graag meer over kalkaanslag en onze indrukwekkende systeem.

De veroorzaker van kalkaanslag is hard water. In veel gebieden in Nederland hebben we hier last van. Het ontstaat door mineralen als magnesium en kalk. Des te hoger de hardheid van het water is, hoe meer kalkaanslag ontstaat. Dit is voor ons lichaam niet schadelijk, maar wel voor al onze watersystemen. Wist u dat kalkaanslag voor meer energiekosten zorgt? Dit kan wel oplopen tot 70%! Laat daarom uw waterleiding op tijd ontharden en wees hoge kosten voor. Nadat u onze magneet waterontharder heeft besteld kunt u weer genieten van lekker helder water en schone machines zonder witte kalkaanslag. Zoals bekend van TV hierbij de Amfa4000, die u via onderstaande link kunt bestellen.

De Amfa4000 incl. gratis verzending is nu tijdelijk van €299 voor €129! Kijk voor meer informatie op www.waterontharder.com

Tevens kunt u voor kijkersvragen mailen naar jane@skymediatv.nl.Bouw van nieuwe vakantiewoningen op de Rimboe & De Woeste Hoogte!
Momenteel zijn er meerdere parken die een transformatie maken van camping naar luxe en duurzame recreatieparken. De Rimboe en de Woeste Hoogte is daar één van die een paar stappen voorop licht in de markt. Dit blijkt uit een vernieuwd en verwarmd buitenzwembad met een kinderzwembad, moderne sport en spel faciliteiten, een bijtijdse horeca met dagverse producten en een unieke kaart. Het parkmanagement weet maar al te goed dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan. Daarom wordt momenteel geïnvesteerd in een duurzaam Wifi systeem met Netflix kwaliteit en digitale televisie.

De Rimboe en de Woeste Hoogte anticipeert op de vraag uit de markt. De markt is momenteel erg gevoelig voor energie neutrale recreatiewoningen op grote kavels welke zijn gebouwd uit duurzame materialen. De vakantiewoningen moeten luxe en comfort bieden voor het hele gezin. Door de unieke locatie in de natuur grenzend aan Nationaal park De Hoge Veluwe heeft de Rimboe en de Woeste Hoogte de plank juist geslagen door te kiezen voor een uniek bijtijdse vakantiewoning die geheel in de natuur wordt opgenomen.

Het park biedt mogelijkheden om de vakantiewoning aan te kopen op eigen (koop) grond, huurgrond of een erfpacht constructie. De klant bepaalt waar hij of zij zich het prettigst bij voelt. Naast interessante aankoopmogelijkheden biedt de Rimboe en de Woeste Hoogte een interessant verhuurprogramma aan. Naast eigen gebruikt kunt u uw woning professioneel verhuren via het park. Naast eigen gebruik geniet men hiernaast ook nog eens van een interessant rendement.

Klanten kunnen het park iedere dag bezoeken. Iedere dag is er een verkoopadviseur aanwezig die de potentiele koper adviseert. Doordat de Rimboe en de Woeste Hoogte recent zijn begonnen met de bouw van nieuwe vakantiewoningen heeft de aspirant koper vrije keuze in persoonlijke wensen en eisen.
Voor meer informatie kan men contact opnemen via: 055-3781793 of info@derimboe.nl.Disorojo kan uw kat, hond of knaagdier een betrouwbaar en liefdevol vakantieadres aanbieden in ons hotel. De katten en/of honden van dezelfde eigenaar blijven bij elkaar in 1 verblijf en worden dus nooit van elkaar gescheiden. Ook het toedienen van medicatie etc. is geen enkel probleem voor ons, wij doen dit met veel liefde en plezier. Wilt u meer informatie over ons pension? Bel of mail dan vrijblijvend: 0167-567398 – disorojo@home.nl. Wij hopen uw huisdier binnenkort in ons dierenhotel als gast te mogen verwelkomen!


Heemskerk is de Nederlandse marktleider in tafeltennis. Sinds 1939. Inmiddels zijn ook de Heemskerk voetbaltafels, biljarttafels en sjoelbakken een begrip. Hollandse kwaliteit en service. Speel met Heemskerk. Vraag je ouders maar waarom. Heemskerk, Play it!

www.heemskerk-sport.nl


Advertentie

Onze vaste partners


Fletcher Hotel

VAYA Projects

Decupré

Finesse Bodyline Clinic BV

13 Doors
Waterontharder.com

De Oranjerie