Studio presentatie

Carolien ter Linden werkt geruime tijd in de mode en zij vloog de hele wereld over als internationaal model, van Amsterdam tot aan New York. In 2011 ontving ze de Amsterdam Fashion Award voor haar ervaring en bijdrage in de ‘fashion industry’. Ze is eigenaresse van haar bedrijf Passarella Moda, een allround bureau dat modellen scout voor Internationale fashion week en eigen events produceert en host. Daarnaast werkt zij nauw samen met mode ontwerper Addy van den Krommenacker en presenteert zij ook voor diverse fashion TV channels.
Ferry de Graaf is niet zomaar een naam in de entertainment wereld. Hij is een begrip! Al sinds zijn twintigste jaar maakt hij indruk op de bühne, met grote shows als Saturday Night Fever, Chicago, The Wiz en Dirty Dancing. Tegenwoordig is hij te boeken met zijn eigen act: The Boyband Battles. Daarnaast domineert hij al jaren ieder weekend de dagprogrammering van RTL4 en RTL5. Gespecialiseerd in Lifestyle, Entertainment en Fashion betrekt hij zijn kijkers en zijn publiek bij zijn programma’s zoals Lifestyle experience, Durf te vragen, Wist je Dat?, Feiten en Fabels, Altijd Jong, de Beste Deal van NL en sinds dit seizoen als anchor bij : Life is Beautiful. Met zijn vrolijke lach en oprechte interesse in zijn onderwerpen weet hij iedere week opnieuw zijn kijkers te boeien en uit te dagen.
Mounira Mansour studeerde aan de Acteursschool en maakte haar debuut in de serie Westside van de NPS. Daarna werd ze door Kemna Casting gecast voor de jeugd serie Spangas waar ze 3 seizoenen de rol van Marjana speelde. Bioscoopfilms volgden als Spangas op Survival en Carmen van het Noorden. Hierna speelde ze nog meer mooie rollen in o.a Shouf Shouf,
Van God Los 2, Flikken Maastricht, Aaf, Moordvrouw e.a. Vorige zomer stond ze op de parade met de voorstelling Rayhana. Naast het acteren geeft Mounira acteerworkshops, Presenteert ze evenementen, schrijft ze columns, doet ze modellenwerk en commercials. Het afgelopen jaar presenteerde zij o.a. het RTL4 TV programma ‘Life Is Beautiful’.
Suzanne Spliethoff werkt al jaren als freelance presentatrice en actrice. Naast haar theateropleiding heeft ze de studie Biomedische Wetenschappen afgerond, waardoor ze een veelgevraagd presentatrice is voor ziekenhuizen, farmaceuten en zorgverzekeraars. Ook werkt ze als verslaggever bij de lokale omroep IJburgTV en presenteert zij al 6 jaar lang een wekelijks live programma bij Emma TV, het interne tv-station van het Emma Kinderziekenhuis/AMC. Verder was ze co-host van het live ondernemersprogramma Azaken Live, doet ze alle straatinterviews voor de ABN AMRO, en heeft ze veel ervaring met podiumpresentaties tijdens evenementen, zoals de Uitmarkt. Haar fascinatie voor de wetenschap kan ze ook goed inzetten als actrice en zakelijk leider van Het Acteursgenootschap, waarmee ze oa de voorstelling The ConScience App speelt; een internationaal theater- en discussieprogramma over integriteit binnen het wetenschappelijk onderzoek.