Haaridee

De meest trendy kapsalons van Friesland: Haaridee en Zusje Haaridee Soms staat ’ie op rood, soms op oranje en soms op groen… Bij kapsalon Haaridee in Leeuwarden is altijd wat te doen. Het reuze verkeerslicht in de tuin is een blikvanger van jewelste en geeft de klanten keurig een seintje. new balance mrl996 ,,Klanten die geen afspraak hebben gemaakt, weten gelijk waar ze aan toe zijn’’, lacht eigenaresse Annelie Spanninga. Asics Gel Quantum 360 Femme ,,Staat het sein op rood, dan zitten we vol, oranje betekent dat je eventjes op je beurt moet wachten en groen geeft aan dat je gelijk geholpen kunt worden. Maar de meeste klanten komern hier op afspraak hoor.’’ Haaridee heeft twee filialen in de Friese hoofdstad. Aidas Femme Een kapsalon aan de Oranje Nassaustraat en ‘Zusje Haaridee’ aan de Van Beverwijckstraat. nike cortez nere uomo Bij beide staat een stoplicht voor de deur. Adidas Zx Flux Homme Noir Zusje Haaridee heeft hetzelfde concept als Haaridee: een frisse, moderne zaak waar men niet bang is om iets nieuws uit te proberen en waar alle kapsters op de hoogte zijn van de laatste trends. adidas gazelle homme grise Annelie: ,,Onze stylisten knippen en kleuren zoals de klanten het graag willen hebben, maar ook volgens de laatste trends. ffxiv gil Krulknippen, een mooi bruidskapsel, een Olaplex herstelbehandeling, een speciale hairdo of een kleurmetamorfose, wij helpen je graag. Asics Gel Lyte 5 Femme Daarnaast speelt ‘healthy hair’ een belangrijke rol. asics gel noosa tri 11 femme Gezond is belangrijk, ook voor je haar. Zo werken wij met haarverf die absoluut vrij is van de huidirriterende stoffen ammoniak, toegevoegde metalen en Para-Phenylendiamine (PPD).’’ Life Is Beautiful vond het beslist de moeite waard om een kijkje te nemen bij de kapsalons van Haaridee waar het bekende stoplicht op groen stond.