Branded Content

Binnen ‘Life is Beautiful’ zijn er diverse manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Wij kunnen u helpen om op een effectieve manier uw product en naamsbekendheid te vergroten. De verschillende mogelijkheden hebben wij voor u op een rij gezet:
• Billboards en breakbumpers
• Items
• Product Placement
• Gebruiksmomenten
Billboards en breakbumpers
Een billboard is een naams / merkvermelding voor en na het programma middels Dit programma wordt / werd mede mogelijk gemaakt door. Naast de gesproken vermelding tonen wij uw logo en eventuele pay-off. Een breakbumper is een vermelding voor of na de commercial break als Tot zo en Welkom Terug moment. Dit pakket is uitermate geschikt voor het op korte termijn vergroten van de naamsbekendheid van uw product of dienst.

Items

In de items van Life is Beautiful gaan wij op zoek naar alles wat het leven leuk maakt. Of dit nou uitjes zijn in eigen land, ons onderdompelen in luxe door middel van de mooiste een beauty en verwenbehandelingen, op zoek gaan naar een gezonde levenstijl en de buitenlucht in gaan met onze viervoeters… alles komt aan bod. Voor de ondernemers die ook graag genieten voorop stellen, bieden wij de ruimte om hun dienstverlening in beeld te brengen. In het passende item laten we kijkers zien hoe u bijdraagt aan het geluksgevoel. Het materiaal wat wij voor de TV uitzendingen gebruiken ontvangt u ook nog eens rechtenvrij voor eigen gebruik, u kunt dit dus gebruiken voor de eigen website en social kanalen.

Product Placement / Gebruiksmoment

Bij product placement brengen wij uw product op een natuurlijke wijze in beeld. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat wij tijdens een interview de gezonde smoothies op tafel hebben staan.
Bij de gebruiksmoment, maken wij daadwerkelijk gebruik van uw product of dienst. Bij een mini make over van een keuken, laten we bijvoorbeeld zien hoe handig een kraan in de keuken kan bijdragen aan een duurzame en dus prettige leefomgeving.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.