Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn ****

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn ****

Uniek gelegen in een bosrijke omgeving, in het dorpje De Bult, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. De nabije omgeving van het 4-sterren hotel bestaat uit meerdere gevarieerde  natuurgebieden die bossen, heidevelden, veenmoerassen en meren bevatten. Langs het hotel lopen diverse fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van Overijssel leiden. Ontdek de schitterende plekjes van natuurgebied Woldberg en de Eese. Uiteraard mag een bezoek aan Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van het Noorden, niet ontbreken. Ook een dagje musea bezoeken behoort tot de mogelijkheden. In het hotel komt u helemaal tot rust. Trek een baantje in het verwarmde binnenzwembad of stap ter ontspanning in de sauna of de stoomcabine. Zin in iets sportiefs? Voor onze actieve gasten is er een all-weather tennisbaan, hier kunt u tijdens uw verblijf een balletje slaan. In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u na een mooie dag in de omgeving genieten van een smaakvol diner. Voor een drankje kunt u terecht in onze brasserie of bar. Het zal u aan niets ontbreken!

Ga naar de website