De Leukste Taartenshop

Winactie kerst bakpakket: Deleukstetaartenshop.nl 

Steel de show met jouw zelfgemaakte kerst dessert! Het is echt niet moeilijk, kijk op Deleukstetaartenshop.nl voor inspiratie, tips & tricks.

Heb jij een kerstdiner, verjaardag, babyshower of andere feestdag op de planning? En wil jij aan de de slag gaan met een zelfgemaakte taart, cupcakes, macarons, donuts, brownies, koekjes, muffins of cake? Kijk snel op de website van Deleukstetaartenshop.nl Wij bieden jou de helpende hand, zodat jij er wat moois van maakt!

Maak kans op één van de 2 kerst bakpakketten t.w.v. 80 euro*

Volg Deleukstetaartenshop op Instagram, zo blijf je op de hoogte van al het lekkers wat voorbij komt.

Laat daarnaast in een reactie onder de Instagram post weten dat je de Life is Beautiful uitzending hebt gezien. In de week van 18 december 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt via de social media kanalen van Deleukstetaartenshop. Hou deze dus goed in de gaten.

Volg Deleukstetaartenshop.nl

Kijk wat anderen gemaakt hebben en deel jouw bakcreatie met onze hashtags: #deleukstetaartenshop, #deleukstethuisbakker

Recept inspiratie & instructievideo’s 

Blijf altijd op de hoogte! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bakinspiratie, de laatste aanbiedingen en nieuwste producten in je inbox.

Gemiddelde score van Deleukstetaartenshop.nl: 9.2  

* Deze winactie loopt t/m 18 december 2019. De winnaar wordt uitgekozen door Deleukstetaartenshop, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden! (De volledige actievoorwaarden zijn terug te vinden via de volgende link: klik hier. 

www.deleukstetaartenshop.nl