De Rimboe & De Woeste Hoogte

Bouw van nieuwe vakantiewoningen op de Rimboe & De Woeste Hoogte!
Momenteel zijn er meerdere parken die een transformatie maken van camping naar luxe en duurzame recreatieparken. De Rimboe en de Woeste Hoogte is daar één van die een paar stappen voorop licht in de markt. Dit blijkt uit een vernieuwd en verwarmd buitenzwembad met een kinderzwembad, moderne sport en spel faciliteiten, een bijtijdse horeca met dagverse producten en een unieke kaart. Het parkmanagement weet maar al te goed dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan. Daarom wordt momenteel geïnvesteerd in een duurzaam Wifi systeem met Netflix kwaliteit en digitale televisie.

De Rimboe en de Woeste Hoogte anticipeert op de vraag uit de markt. De markt is momenteel erg gevoelig voor energie neutrale recreatiewoningen op grote kavels welke zijn gebouwd uit duurzame materialen. De vakantiewoningen moeten luxe en comfort bieden voor het hele gezin. Door de unieke locatie in de natuur grenzend aan Nationaal park De Hoge Veluwe heeft de Rimboe en de Woeste Hoogte de plank juist geslagen door te kiezen voor een uniek bijtijdse vakantiewoning die geheel in de natuur wordt opgenomen.

Het park biedt mogelijkheden om de vakantiewoning aan te kopen op eigen (koop) grond, huurgrond of een erfpacht constructie. De klant bepaalt waar hij of zij zich het prettigst bij voelt. Naast interessante aankoopmogelijkheden biedt de Rimboe en de Woeste Hoogte een interessant verhuurprogramma aan. Naast eigen gebruikt kunt u uw woning professioneel verhuren via het park. Naast eigen gebruik geniet men hiernaast ook nog eens van een interessant rendement.
Klanten kunnen het park iedere dag bezoeken. Iedere dag is er een verkoopadviseur aanwezig die de potentiele koper adviseert. Doordat de Rimboe en de Woeste Hoogte recent zijn begonnen met de bouw van nieuwe vakantiewoningen heeft de aspirant koper vrije keuze in persoonlijke wensen en eisen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen via: 055-3781793 of info@derimboe.nl.