Decupre

Marktleider in de zorg
Decupré is al meer dan 15 marktleider in de zorg met haar gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens. Zodoende zijn wij specialist op het gebied van gezond slapen. Ziekenhuizen en overige instellingen kiezen keer-op-keer voor Decupré door onze hoge kwaliteit, onze innovatieve oplossingen en de resultaten die wij behalen. Daarnaast hebben wij ook nieuwe oplossingen ontwikkeld ter verbetering van de ziekenhuishygiëne voor patiënten.

Hoogwaardige materialen
Op basis van deze technologieën bieden wij nu ook een lijn van consumenten matrassen en hoofdkussens aan. Deze worden gekenmerkt door hun vermogen om zich aan u aan te passen, optimaal comfort te bieden en zeer goed te ondersteunen. Bij de consumenten producten hanteren wij de zelfde hoge standaard van materialen en productiemethoden als bij onze medical klanten. De matrassen en hoofdkussens zijn geschikt voor elk lichaam, iedere slaap houding, hypo-allergeen en ook nog eens circa 70% voordeliger doordat Decupré een hoog inkoopvolume heeft en niet via winkels verkoopt. Op onze matrassen en boxsprings krijgt u 10 jaar garantie. Bovendien stellen wij onze matrassen in op uw lichaam. Onze particuliere klanten beoordelen ons met 9.2 voor onze producten en diensten.

Probeer het zelf
U kunt de producten 30 dagen proefslapen voordat u besluit om te kopen. Klik hier om kosteloos, vrijblijvend en persoonlijk slaapadvies te ontvangen onze specialisten. Zij zullen samen met u naar uw situatie kijken en zorgen dat het juiste matras bij u terechtkomt. Zo kunt u investeren in uw eigen gezondheid van zorgen voor een gezonde nachtrust. Slapen is Leven.