Hevesta

Beste kijker van het programma Life is Beautiful van RTL4,

Na het kijken van het programma Life is Beautiful, heeft u het correcte antwoord gegeven op de vraag wanneer Hans Festen Hevesta BV heeft overgenomen. Dit was inderdaad in 2000. U heeft vrijblijvend uw contactgegevens achtergelaten om kans te maken op een gratis verblijf.

Bij deze berichten we u dat u een winnaar bent van de trekking met als prijs een gratis verblijf van 7 nachten in het Resort (op basis van logies) voor twee personen. Ook bieden we u een gratis ontbijt aan voor twee personen op de dag na aankomst. Tijdens uw verblijf geniet u als onze gast 25% korting op eten & drinken op het Resort. U kunt uw verblijf in het appartement rechtstreeks boeken door een mail te sturen naar hans@hevesta.nl. Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

– Reisdata (aankomst- en vertrek data)
– Naam van uw reisgenoot
– Vluchtgegevens (in verband met airport pick-up)

Wij maken u erop attent dat het boeken van het appartement op basis van beschikbaarheid is. Deze gratis week is voor u beschikbaar voor een periode van 6 maanden. U kunt tot en met 30 april 2023 boeken en u dient voor 31 juli 2023 te verblijven.

Voor het boeken van uw vlucht verwijzen wij u naar de sites van KLM of Air France. Beide maatschappijen vliegen met een directe vlucht op Sint Maarten, of met een tussenstop in Parijs (Air France /KLM heenreis) of Trinidad & Tobago (KLM terugreis).

Zou u besluiten een van de beschikbare appartementen te kopen via Hevesta Horeca Makelaardij, dan worden de kosten van de vliegreis voor u en uw partner door Sapphire Beach Club vergoed, op basis van twee tickets economy class bij de KLM.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar hans@hevesta.nl of een whatsappbericht naar 0653291399.

Wij feliciteren u met uw gratis verblijf en hopen u te mogen verwelkomen in het Sapphire Beach Club Resort op Sint Maarten.