Hypotheken Midden Nederland

Review:
Mpvselm / Hypotheek 26-02-2022
*****
“Net als je denkt dat je situatie hopeloos is wordt je bij toeval gebeld, wordt de situatie besproken en krijgt men medelijden met ons ren geeft aan de situatie te bespreken met een adviseur. Niet veel later hebben we dan ook een afspraak met een adviseur. Weer zo’n praatjesmaker dachten we nog. Hopeloos, we hebben alles geprobeerd, maar ok, laat maar praten.
En Robin deed praten en uitleggen. En nog een keer, en nog een keer, als je het niet snapt. Hij vroeg alle gegevens en wilde ermee aan de slag gaan.. Natuurlijk, anderen gaven meteen aan dat het niets ging worden door een enorme boete rente.

Meerdere gesprekken volgden. En het plaatje leuk te mooi om waar te `zijn: minder betalen per maand, hypotheek meenemen in die toekomt, boeterente betaalt en weet ik veel wat nog meer. Ook nu weer de nodige argwaan, te meer omdat hij niet de eerste hypotheekadviseur is en we nogal flink bedonderd/benadeeld zijn in het verleden door mooie praatjes.

Maar eerlijk is eerlijk: Alles wat Robin zei kwam uit en het was SUPER geregeld. Zo goed dat we nu mensen de tip geven bij hem aan te kloppen voor advies!! We zijn Robin gewoon dankbaar vanuit ons hart. Geen wanhoop meer !!