Van der Vegt

Met Van der Vegt schilderwerken kiest u voor een ervaren specialist die enkel werkt met duurzame en hoogwaardige producten.

Het schilderwerk bepaalt altijd de eerste indruk, daarom kiest u voor een professional met liefde voor het vak. Verzorgd schilderwerk is een goede investering.

Onze schilders hebben uiteenlopende specialismen zoals o.a. houtrotreparaties, behang plakken en diverse bouwkundige werkzaamheden.

Wij zijn een schildersbedrijf met 10 schilders. Ook de veiligheid en het milieu worden in acht genomen. We houden uw bezit graag in optimale conditie, luisteren naar uw wensen en adviseren u vakkundig. Wij gaan nooit weg voordat u 100% tevreden bent!

Iedere aanvraag is uniek, daarom wordt elke offerte altijd volledig op maat gemaakt. Wij verstrekken u een rapportage en duidelijke offertes en productomschrijvingen. Ook bent u verzekerd van garantie op uw schilderwerk. Wij bieden al meer dan 12 jaar kleur en bescherming aan met name zakelijke projecten. Denk aan scholen, kinderdagverblijven, bedrijven, kantoren en winkels.

We zijn u graag van dienst!

www.vandervegtschilderwerken.nl