Orange Villas

Bij Orange Villas beschikken wij over een team van professionele makelaars. Orange Villas is een officieel gediplomeerd makelaarskantoor, inclusief een officiële taxateur o.z.. Wij zijn lid van diverse nationale en internationale beroepsorganisaties met de daarbij behorende regelgeving en gedragscodes. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van onroerend goed, zowel in de nieuwbouw als de bestaande bouw.

Onze medewerkers kunnen u in uw eigen taal begeleiden en ook bij het tot stand komen van een overeenkomst, zullen contracten altijd in uw eigen taal toegelicht c.q. vertaald zijn.

Wij werken nauw samen met een advocatenkantoor, waar ook een Nederlandse jurist werkt, die ervoor zorgt dat alle juridische zaken rond het aanschaffen van een woning in Spanje, geheel voor u worden uitgezocht en worden toegelicht. De advocaat zal ook de overdracht bij de notaris voorbereiden en hierbij aanwezig zijn, zodat alles op een correcte wijze wordt afgehandeld. Kortom, als u graag met zekerheid en een gerust hart uw woning wilt verkopen of kopen, geeft Orange Villas u alle garanties voor een professionele en plezierige transactie.

P.S. Orange Villas staat zeer hoog aangeschreven. Onze cliënten hebben alle vrijheid om contact op te nemen met diverse instanties om onafhankelijke informatie over onze organisatie na te gaan. U kunt navraag doen bij o.a. het notariskantoor in onze gemeente, de diverse advocatenkantoren actief in ons werkgebied, het stadhuis, de CEI, GIPE, de Sabadell bank en de Nederlandse business club Costa Blanca.

Ga naar de website