MonPhill’s

MonPhill’s

Wij zijn een jonge Nederlandse onderneming die ons specialiseren in het verbeteren en verfijnen van cosmetische producten en accessoires voor de hedendaagse moderne vrouw.
Speciaal voor deze vrouw heeft MonPhills’ een make-up penselenset voor in de handtas ontwikkeld: the James Luxury Retractable Brush.

Het is een uniek penselenset speciaal ontworpen om mee te nemen op reis of voor in de handtas. Het ruimtebesparende make-up penseel bestaat uit een uniek hulsmechanisme met drie verwisselbare opzetstukken. Daarnaast bevat het mechanisme een geïntegreerde dop. Hierdoor kun je het make-up penseel sluiten zonder de dop te verliezen. De opzetstukken, gemaakt van de hoogste kwaliteit synthetische haren zijn onwijs zacht, antibacterieel en zeer makkelijk te reinigen. Ieder opzetstuk is verschillend en kun je gebruiken voor diverse make-up producten naar wens.
Het hulsmechanisme is gemaakt van krasbestendig kunststof en gecoate aluminium. Dat maakt het tijdloze design een luxe eyecatcher voor in de handtas.

www.monphills.com