Invitalis

www.invitalisbenelux.com

Voor de kijkers van Life is Beautiful kan je de ViVIBo nu bestellen met 25% korting. Gebruik bij bestelling de volgende kortingscode: LB25

DE VIVIBO PRO
10 minuten trainen PER DAG is voldoende op de ViViBo PRO en staat gelijk aan 12.000 stappen. De unieke combinatie van oscillatie (schommel beweging) & diepte vibratie (korte op en neer beweging) zorgt voor een uitdagende spiertraining!

Train moeiteloos alle belangrijke spiergroepen op een effectieve en veilige manier zonder de gewrichten, kraakbeen en pezen te overbelasten.
De combinatie van oscillatie (schommel beweging) en diepte vibratie (korte op en neer beweging) zorgt voor een intensieve en efficiënte work-out waarin u werkt aan spierkracht, coördinatievermogen, houding, balans, botdichtheid en een strak en vitaal lijf. De ViViBo PRO spreekt de natuurlijke lichaamsreflexen aan, door een situatie te simuleren waarbij het lichaam uit balans wordt gebracht. Die spieren worden geprikkeld, spannen zich aan en het lichaam komt in beweging.

Volg een van de trainingsvideo’s voor elk niveau of stel een persoonlijke training samen uit meer dan 20 ViViBo houdingen uit de uitgebreide handleiding.

De ViViBo PRO wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.