Sigrid’s Choice

“Together for a better fashion future”

De mooiste dingen bereik je in het leven, als je dromen durft na te jagen. Onze droom, was om samen een bedrijf in de fashion op te bouwen en die droom is werkelijkheid geworden! Met Sigrid’s Choice combineren wij het beste van twee mensen in één bedrijf.

Jouw kleine man of dame verdient de leukste look! En daarom Sigrid’s Choice. Sigrid selecteert speciaal voor jou de leukste fashion. Kijk daarom 5 weken lang naar de fashion tip van de week bij Life is Beautiful op RTL4.

Wij bieden exclusieve babykleding aan van mooie A-merken zoals o.a. Tumble ’N Dry. Dit mooie lifestyle fashion brand sluit perfect aan op onze filosofie om mooi ontworpen kleding te verkopen van goede kwaliteit, vervaardigd uit hoogwaardige producten én geproduceerd met respect voor natuur, mens en dier.

Onze droom is nu om uit te groeien tot dé lifestyle webshop in de fashion scene. Samen maken we dromen waar en daarom maak je nu kans op het winnen van vliegtickets voor 2 personen naar 80 bestemmingen binnen Eruopa! Ga naar onze website voor alle informatie om deel te nemen.
Sigrid selecteert voor jou de mooiste items, zodat jij dit eenvoudig, veilig en snel in Nederland kunt bestellen én ook nog voor een aantrekkelijke prijs!

Sigrid en Richard van Sigrid’s Choice

www.sigridschoice.com