Van de Weijer Witgoed

Witgoed specialist VAN DE WEIJER al meer dan 35 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas ├ęcht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.

Witgoedspecialist van de Weijer is ruim 35 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot DE specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven.

Sinds jaar en dag staat Service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers uiteraard welke u graag adviseren bij het maken van de juiste keuze.

In ons filiaal in Geldrop vind u een groot assortiment, zowel vrijstaand als inbouw apparatuur. Op onze inbouw afdeling hebben we meerdere keukenopstellingen ingericht om u een idee te geven van de verschillende situaties en mogelijkheden.

Wij zien u graag in onze winkel, de koffie staat klaar!

Witgoedspecialist van de Weijer – Als u kiest voor Service!

www.vandeweijershop.nl